sep 15 2011

Freelance tekstschrijver in de aanbieding

Published by at 3:11 pm under Tijdelijk actueel

Freelance tekstschrijver nodig? Op de pagina ‘Freelance tekstschrijvers gezocht‘ vind je er 150. Moeite met kiezen? Dan helpt Linda je graag. Linda? Linda is een oud-stagiair (2002 – geslaagd met een 9) die mij vervolgens als medewerker meerdere jaren fantastisch van dienst is geweest. Ze werkte daaropvolgend voor andere bureaus en is nu – sinds kort – zelfstandig ondernemer. 
 
Om dat te vieren, mag ze tijdelijk m’n blogje kapen. Althans… één pagina (à 1000 euro per maand zei je toch, Lin?). Met een aanbieding! Heb je een leuke opdracht of zoek je een bevlogen tekstschrijver: grijp je kans!

One response so far

One Response to “Freelance tekstschrijver in de aanbieding”

  1. Maresaon 15 sep 2011 at 3:52 pm

    Oeps, mijn vorige opmerking ging rechtstreeks naar Linda! En dat terwijl iedereen best mag lezen dat ik haar stuk origineel vind…

    Daarom bij dezen: geweldig humoristisch stukje, en ik wens je veel succes!

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!