feb 08 2011

Wekelijkse keiharde taalgrap

Published by at 3:32 pm under Mijmeringen

Hoewel een wekelijkse keiharde taalgrap op deze site een steengoed plan is, kom ik niet veel verder dan… iets met een cartoon… over een Chinese taalpulist. Of een plaatje van een hooligan met ijzeren knuppel die zegt ‘staal is zeg maar echt mijn ding’. Of strafwerkregels op een krijtbord: 100X wie schrijft die blijft wie schrijft die blijft wie schrijft die blijft wie schrijft die blijft wie schrijft die blijft. Het is hard, maar ik moet me er maar niet aan wagen, aan humor. Wel jammer, want vriend AB van StudioAB zit er klaar voor. Op http://studioab.nl Mocht jij wel grappig zijn, of om andere redenen fijn tekenwerk nodig hebben, dan weet je hem vanaf nu te vinden. En help mij dan direct even met een insteek voor die cartoon over die Chinese taalpulist?

2 responses so far

2 Responses to “Wekelijkse keiharde taalgrap”

  1. Bason 22 mrt 2011 at 5:13 pm

    Supplies!

  2. Bason 22 mrt 2011 at 5:13 pm

    Een Chinees die het niet zo nauw ziet.

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!