nov 24 2010

Het spoor bijster bij UPS

Published by at 3:13 pm under Uncategorized

Bladeren, zoeken en vinden. Een opsomming met enige logica. Draai je de woordvolgorde om, dan wordt het al eens iets minder logische drie-eenheid: vinden, bladeren en zoeken. Ga je vervolgens stoeien met de werkwoorden en je maakt er één gebiedende wijs, een ander onvoltooid toekomende tijd en de laatste laat je infinitief, dan wordt het een bende. Of UPS moet “Vind, Bladere, Zoeken” op deze pagina volstrekt logisch vinden?
 
Zoekend bladeren vinden
 
Boven in de navigatie staat aanvullend “Vind, Bladeren, Zoeken” Poeh… En dan die zin: “Kies hoe u de juiste oplossing wilt zoeken voor uw noden.” Even kijken hoor. Ik moet dus kiezen hoe ik wil zoeken, of nee, ik moet kiezen hoe ik de juíste oplossing wil zoeken. Even bij het begin beginnen. Hoe wil ik zoeken? Liefst wil ik eigenlijk helemaal niet hoeven zoeken, is dat ook een optie?
 
 
 
Misschien staat het onder Vaak bekekenen (…) oplossingen?
 
Concentreren. Ik moet een keuze maken, over hoe ik wil zoeken. En dan niet naar een oplossing, maar de juiste oplossing. Wat een stress… en dat allemaal voor mijn ‘noden’. Hoe zat het ook al weer met mijn noden? Mijn noden? Echt. Wie bedenkt dit soort teksten? En wie geeft daar vervolgens ter publicatie akkoord op? Zou dat die meneer uit het plaatje zijn? Die mediterrane uitsmijter in dat bruine pak? Of die donkere jongen? Die blondine misschien? Of die Aziatische dame?
 
Internationaal, dat zijn ze bij UPS, zoveel is duidelijk. Nu alleen nog een tekstschrijver zoeken. Ik bedoel, vinden. Nee, bladeren. Traceren. Eh…

One response so far

One Response to “Het spoor bijster bij UPS”

  1. Apple Store fail | Tekstschrijver Timon 29 nov 2010 at 4:48 pm

    […] Apple Store heeft ook last van het UPS-I-did-it-again-virus! Tijdens het bestellen van iets duurs afgelopen vrijdag in de Apple Store, […]

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!