mrt 28 2010

Zodan

Published by at 10:13 am under Historie

Zodan vertaalt ideeën naar praktische ontwerpen. Zo geeft ze vorm aan communicatie. Met onderscheidend grafisch werk voor print. En functionele vormgeving voor digitale media. Noem ’t een fullservice ontwerpbureau. Of zie Zodan als een studio voor opzichzelfstaande uitingen. Aan ze refereren als die betrokken jongens / vriendelijke vrienden / blije gasten die mooie dingen maken mag ook.
 
Tim mocht zich uitleven op de hoofdstukken WIEDAN, WATDAN, HOEDAN en WAARDAN. Op www.zodan.nl zie je het resultaat. Leuk, of niedan!

2 responses so far

2 Responses to “Zodan”

  1. Krek.on 30 mrt 2010 at 12:13 am

    Erg tof, Tim! Leest als een trein. Wat lekker hè, van die klanten waar je helemaal los mag gaan! Help me herinneren dat ik je uit de buurt van de mijne hou.

  2. Tekstschrijver Timon 30 mrt 2010 at 9:16 am

    Thx K.! Ja, werkt fijn. Ook de mij goed bekende doelgroep was in dit geval wel leuk voor de afwisseling: weer eens wat anders dan juridisch-, ict-, facilitair- of bouwkundig-georiënteerd (hoofdmoot in 2010 tot nu toe).

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!