nov 07 2009

Freelance tekstschrijver

Published by at 1:44 pm under Achter de letters

Welke kwaliteiten zoeken opdrachtgevers in een freelance tekstschrijver? Beschikbaarheid, originaliteit, snelheid? Waar voldoet een goede freelance tekstchrijver aan, in hún ogen? Via Google Adwords kun je dat testen. Maak simpelweg drie of vier verschillende tekstbanners voor de keywordcombinatie “freelance tekstschrijver” en zie waar meer op geklikt wordt.
 
Goedkope / originele / creatieve / ervaren / knappe freelance tekstschrijver nodig? Wat scoort beter? Ik vind het wel de moeite om daar eens wat Adwordsbudget aan te besteden. Op welke eigenschappen zal ik inzetten? Laat maar weten! En mocht je in de tussentijd een gewoon goeie freelance tekstschrijver zoeken, heb ik er nog één in de aanbieding via http://tekstschrijver-tim.nl/contact-freelance-tekstschrijver/.

4 responses so far

4 Responses to “Freelance tekstschrijver”

 1. Rodehondon 10 nov 2009 at 7:50 pm

  Ik zet mijn knaak op ‘ervaren’.

 2. Cornon 10 nov 2009 at 11:13 pm

  agree

 3. Emma Punchlineon 18 nov 2009 at 8:36 pm

  Ik zet 5 cent in op ‘goedkope’.

 4. Bert Brouweron 01 dec 2009 at 8:21 pm

  Ik ga met een knaak voor “ervaren”

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!