nov 02 2009

Nationale Goed Nieuwsdag

Published by at 3:14 pm under Tijdelijk actueel

Als je niets van mij hoort, is er geen reden tot paniek. Geen nieuws, goed nieuws. Nietwaar? Nou nee. Geen nieuws kan namelijk op slecht nieuws duiden. En slecht nieuws kan soms ook geen nieuws zijn. Tot besluit kan – om de leesbaarheid van dit postje nog verder om zeep te helpen – goed nieuws ook nog eens weldegelijk nieuws zijn. In het laatste geval is Robbert Zoon daar heilig van overtuigd. Voor het derde jaar op rij organiseert hij de Nationale Goed Nieuwsdag. Aanstaande vrijdag 6 november. En dat is goed nieuws. Zeker voor PR-bureaus. Persberichten schrijven maar!

5 responses so far

5 Responses to “Nationale Goed Nieuwsdag”

 1. KeepyouPostedon 03 nov 2009 at 12:27 am

  Dat belooft veel leuke nieuwtjes over een paar dagen :-)

  offtopic > las zojuist net een ‘Tim-item’:

  “‘Je ding doen’ is door de deelnemers aan de Vaagtaalverkiezingen gekozen tot vaagste taal van het jaar 2009.”

  http://www.google.nl/search?hl=nl&rlz=1T4ADBF_nlNL241NL259&q=%22Je+ding+doen%22&meta=&aq=f&oq=

 2. Tekstschrijver Timon 03 nov 2009 at 12:58 am

  Ja ik las het vanmorgen. Heeft Paulien Cornelisse een groot aandeel in gehad. Als je dat boek – wat me deed denken aan Jan Kuitenbrouwers Turbotaal uit het stenen tijdperk – gelezen hebt, durf je nooit meer ding te zeggen. De NS vervangt om die reden nu ook de alarmbellen bij alle bewaakte spoorwegovergangen…

 3. Krek.on 04 nov 2009 at 5:53 am

  LOL. Door wat?

 4. Ingeron 04 nov 2009 at 1:49 pm

  Door dong. En dan maar hopen dat er geen Amerikanen langskomen.

 5. Tekstschrijver Timon 04 nov 2009 at 3:26 pm

  In Brabant door een lied van Guus Meeuwis.

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!