okt 20 2009

Het is maar een spelletje

Published by at 1:47 pm under Achter de letters

Meedoen aan Het Groot Dictee om te bewijzen dat je kunt schrijven, is als koorddansen om te bewijzen dat je kunt lopen. Leerde ik ooit van een sollicitant. Door mee te doen aan De beste copywriter van Nederland, begeef je je op vergelijkbaar glad ijs. Dat vinden sommige gewaardeerde teksttechnici tenminste. Speciaal voor hen hier wat testjes om de zinnen te verzetten. Je bewijst er helemaal niets mee. Je hebt er ook niets aan. En je wint ook geen prijs. Zet hem op (of niet)! Test je leessnelheid. Ontdek hoe snel je typt. Of wind je op over je muisvaardigheid. Veel plezier, en onthoud: meedoen is belangrijker dan winnen.

3 responses so far

3 Responses to “Het is maar een spelletje”

  1. Pieteron 30 okt 2009 at 4:56 pm

    Om er nog een te noemen: http://play.typeracer.com/

  2. Evelienon 25 mrt 2010 at 11:34 am

    Haha wat leuk. Ik heb een typesnelheid van meer dan 600 aanslagen per minuut. Winnen is toch ook best belangrijk. Jammer dat het geen wedstrijd was.

  3. Linda Groesbeekon 13 apr 2012 at 11:26 pm

    De typetest is best verslavend :-)

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!