sep 17 2009

Tim heeft Twitter stalker!

Published by at 2:18 pm under Woord van de week

Ik twijfel of ik me vereerd moet voelen. Sinds gisteren volgt ‘twittekst’ mij op Twitter. Ik even kijken op haar (ze heet Marjolein) profiel. Valt me op dat ik iedereen ken die zij volgt. Alle vijftig op twee of drie na. Ze heeft dus een account gemaakt, besloot mij te volgen, en heeft vervolgens vijftig van mijn volgers aangeklikt om ook te gaan volgen. Eh… okay. Ik ken de strategie. Heb het zelf ook eens – in opdracht – gedaan. Om een twitteraccount van een klant langs deze weg populair te maken. Wat met meer dan 7000 volgers ook gelukt is. Maar zó ongegeneerd andermans netwerk penetreren, zou ik persoonlijk niet durven. Desalniettemin, Marjolein bedankt. Jij bent mijn inspiratiebron voor een gloednieuw werkwoord (binnenkort overal gratis verkrijgbaar): penetweren.

2 responses so far

2 Responses to “Tim heeft Twitter stalker!”

 1. Krek.on 18 sep 2009 at 2:32 am

  Mij volgt ze niet. [dreigend]Betekent dat dat jij mij niet volgt, Tim?[/dreigend]
  Of, erger, dat ze ál je followers is gaan volgen behalve mij?

  Zelfverknauwen.

 2. Tekstschrijver Timon 18 sep 2009 at 5:00 am

  Haha! Geen paniek! Ik ben en blijf jouw trouwe volgeling. Komop G!

  Mijn stalker heeft 48 van mijn 108 volgers aangeklikt, toen… Geen idee. Geen zin meer / moe / tot inkeer gekomen / algeheel in de war. I don’t know.

  Ze vond mijn vriendelijk (best mild toch?) geformuleerd postje iig niet leuk, getuige haar reactie… Ze denkt bijvoorbeeld dat penetweren het niet gaat redden als werkwoord. Nou ja zeg…

  Jij mag er hebben!

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!