jul 15 2009

Prangende vragen?

Published by at 4:32 pm under Tijdelijk actueel

Heb ik veel gemist? Hoe heeft Tom het gedaan? Is het inmiddels tijd om een contactformulier op deze site te zetten? Hoeveel vragen kun je stellen in de opening van een tekst? Worden vraagtekens op een gegeven moment niet heel irritant? Gaat de respons rechtevenredig omlaag als je meer vragen stelt? Zit de wereld wel te wachten op meer teksten van Tekstschrijver Tim? En wil degene die in mijn afwezigheid de naam ‘Jillz’ bedacht heeft, nú zijn koffers pakken?

One response so far

One Response to “Prangende vragen?”

  1. Krek.on 22 jul 2009 at 2:44 am

    Tim! Blij dat je er weer bent! Ik wil niet lullig doen, maar Tom heeft zich er met een Jantje van Leiden van af gemaakt. Elke keer als ik kwam kijken, bleek het grote nieuws dat ‘tafel’ het woord van de week was. In arren moede ben ik maar zelf een copy-blog begonnen. Maar nu ben jij er weer en kan ik de boel weer sluiten. Ik kijk uit naar nieuwe scherpe analyses en spitse vondsten. Welkom terug!

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!