okt 29 2008

Ik pis op je hond

Published by at 2:52 pm under Woord van de week

The Big Lebowski vind ik één van de leukste films aller tijden. Dat heeft alles te maken met de verhaallijn, muziek, cameravoering, de acteurs en – niet in de laatste plaats – de fantastische oneliners en dialogen. The Dude, zoals Lebowski graag genoemd wordt, is in de film op zoek naar de ‘rug pissers’. De overvallers die hem intimideerden door op zijn Perzisch tapijt te urineren. Het constant refereren aan deze mensen door ze droog de ‘rug pissers’ te noemen, is één van de vele hoogtepunten in de film. Ik moest er gisteren aan denken toen ik via iGoogle op waarmaarraar.nl een artikeltje zag getiteld “Geen seks? Ik pis op je hond.” Smaken verschillen natuurlijk, maar ik vind dit een topdreigement! Hondpisser is daarom Woord van de Week!

2 responses so far

2 Responses to “Ik pis op je hond”

  1. RHon 29 okt 2008 at 4:03 pm

    “That dog really tied the room together”

  2. Doon 13 jul 2009 at 6:10 am

    Does the pope shit in the woods?

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!