okt 28 2008

Jargon introduceert Paperclip 2.0

Published by at 2:38 pm under Totaaloplossingen

In reactie op de toenemende vraag naar intelligente technologieën ten behoeve van het eenvoudiger administreren, verwerken en delen van papieren documenten, introduceert Jargon® nu de langverwachte opvolger van de Paperclip: Paperclip 2.0. Een uitermate schaalbare, ijzersterke applicatie die alle informatiestromen terugbrengt tot inzichtelijke en manageable structuren. Paperclip 2.0 ontleent zijn kracht aan eenvoud in gebruik en beheer. Daarbij is de Paperclip een uitkomst voor zowel MKB-bedrijven als grotere organisaties en zijn steeds meer particulieren enthousiast over het gebruik van Paperclip. Niet verwonderlijk. Paperclip is tenslotte een snel uitrolbare industriestandaard, die dankzij een verbetering in het productieproces nu nog langer gevrijwaard blijft van oxidatie en andere bedreigingen van buitenaf. En dat betekent een sterke reductie van de total cost of ownership, dus hoge investeringsbescherming. Zijn magnetische aard in combinatie met de ergonomische vorm zorgen, tot besluit, voor een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en installatiegemak. Een absolute oplossing!

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!