okt 22 2008

Ik Ben® Ziggo niet

Published by at 3:27 pm under Mijmeringen

Ik ben Tekstschrijver Tim. Ik snap hoe je je voelt. Ik weet dat je graag surft. Je wilt je inschrijven voor Tekstschrijver Tim’s nieuwsbrief, maar je twijfelt. Maak je geen zorgen. Ik waak over jouw belangen. Omdat jij dat fijn vindt. Ik maak me sterk voor jou. Ik besta bovendien echt, in tegenstelling tot Ben, Ziggo en gewillige huisvrouwen achter 0906-nummers. Schrijf je linksboven gewoon in. Wanneer het jou uitkomt. Dan stuur ik je af en toe een nieuwsbriefje met fijne tekstjes. Eéns per week. Dat vind jij namelijk precies genoeg. En ja, het is gratis. Want je hoeft mij niet te betalen. Zo ben ik nu eenmaal. Ik Ben® Ziggo niet. Ik ben Tekstschrijver Tim.

2 responses so far

2 Responses to “Ik Ben® Ziggo niet”

  1. Rob Elberson 22 okt 2008 at 6:09 pm

    Ik ben de Amersfoortse niet ;o)

  2. Mariskaon 28 okt 2008 at 5:28 pm

    Jeetje, ik vind je nu al irritant ;).

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!