okt 03 2008

Fappen is een onomatopee

Published by at 1:56 pm under Achter de letters

Copywriters zijn dol op statistiekenprogramma’s om te meten wat tekstueel werkt. Ook zijn programma’s als Google Analytics en Getclicky.com (thx T) ideaal om te ontdekken wat niét werkt. Zo blijkt Tim in de ogen van Google namelijk niet langer primair een tekstschrijver te zijn. Ik ben ook een rukker. Of in ieder geval een autoriteit op het gebied van rukken. De boosdoener is een postje van een paar dagen geleden getiteld ‘Potmongolen rukken op’. Terwijl dat stukje totaal niet gaat over rukken in de zin van ‘fappen’. Sorry jongens (gokje). Om jullie informatiebehoefte alsnog te bevredigen: fappen is een onomatopee. Wist je dat?

2 responses so far

2 Responses to “Fappen is een onomatopee”

  1. Rodehondon 04 okt 2008 at 7:27 pm

    Ik neem aan dat je weet dat je door dit postje in de ogen van google een nog grotere rukker bent?

  2. Tekstschrijver Timon 04 okt 2008 at 7:48 pm

    Hahaha, ja. Heb inmiddels ook de eerste fappers over de vloer gehad. (Welkom guys, laat maar weten als ik nog een lans voor jullie kan breken! ;-)

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!