aug 19 2008

Piëteit

Published by at 12:17 am under Woord van de week

Het woord van de week is niet ‘eigenrechter’. Wel is het een topwoord als je ooit nog eens een moeilijk dictee wilt schrijven: piëteit. Vraag maar eens aan collega’s hoe ze denken dat je dat schrijft. Brrr. Uit piëteit heb ik in ieder geval de achternaam van de evildoer uit een vorig stukje veranderd. Stel dat ie ooit nog solliciteert en de potentiële werkgever zoekt hem op via Google, is dat namelijk ook weer zowat.

2 responses so far

2 Responses to “Piëteit”

 1. möökon 19 aug 2008 at 2:27 am

  Als grootverbruiker van trema’s en umlauts ben ik uitermate in mijn nopjes met dit woord van de week.

 2. HEH 2on 22 sep 2008 at 3:39 pm

  wtf is dit nou aaaaaauwe

  aaight

  2

  peace

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!