mei 29 2008

Nieuw woord: groephoer!

Published by at 8:31 pm under Tijdelijk actueel

Tim heeft een primeur! Hij heeft namelijk een nieuw woord uitgevonden. Aantal hits op Google: geen! Aantal hits over een paar jaar: vele duizenden. Wedden? Over vijf jaar staat het in Van Dale: groephoer. Een groephoer is iemand die zich bij sites als Hyves, Facebook en LinkedIn inschrijft in zoveel mogelijk aan bepaalde onderwerpen gerelateerde groepen. Voorbeelden? Te over. Zoek maar eens wat bekenden op bij de eerdergenoemde sites en tel het aantal groepen waar zij zich bij aangesloten hebben. Meer dan tien? Dan kwalificeren ze zich als groephoer. Geen scheldwoord, maar een geuzennaam!

Ook groephoer? Dan ben je van harte welkom op:  http://www.linkedin.com/e/gis/39633/0CCD6B3E114E

One response so far

One Response to “Nieuw woord: groephoer!”

  1. Buurman van Tekstschrijver Timon 12 aug 2008 at 3:00 am

    Géén geuzennaam, wel een uniek woord: carpoolridder! Bedankt buurman! Voor de precieze definitie moeten we nog even rond de tafel. Eén ding staat alvast als een paal boven water: een carpoolridder vertoont veel overeenkomsten met een rugridder.

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!