apr 14 2008

De garagehouder is de tekstschrijver van morgen

Published by at 1:56 pm under Tijdelijk actueel

Vorige week kreeg ik een reclamemail van de website tekstschrijververgelijken.nl waaruit bleek dat de makers van die site bepaald geen tekstschrijvers zijn. Getuige hun gebrekkige taalbeheersing. Vanochtend ontving ik een vergelijkbare mail, ditmaal van tekstschrijversaanbod.nl. Op die mail is taalkundig weinig aan te merken, maar inhoudelijk des te meer. Ik citeer:

“U zoekt bijvoorbeeld via Google op ‘tekstschrijven groningen’. U vindt dan op de eerste pagina van Google garageaanbod.nl. Zo komen wij aan onze bezoekers.”

Ik vind Garageaanbod.nl? Als ik zoek op ‘tekstschrijven’? Logisch? En als je zoekt op ‘monteur’, kom je bij Tim?

Hoe is het mogelijk dat zowel tekstschrijversvergelijken.nl als tekstschrijversaanbod.nl zulke fouten maken? Het antwoord is: achter beide sites zit hetzelfde bedrijf. Mediainternet uit Groningen. En Mediainternet uit Groningen heeft weinig met tekstschrijvers, net zo min als met garagehouders. Mediainternet wil geld verdienen door zich als intermediair tussen de klant en opdrachtgever te wurmen. En niet alleen tekstschrijvers, ook onder meer apothekers, dakdekkers, acupuncturisten, tegelzetters en baby’s hebben last van kunnen gebruikmaken van deze geweldige dienst.

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!