okt 21 2010

Tweet… tweet… tweet… tweet…

Published by at 11:01 am under Tijdelijk actueel

Als er een telefoonstoring is, dan twitter je dat even. Dat is namelijk handig voor degenen met wie je intensief contact onderhoudt. Of als je website tijdelijk onbereikbaar is, dan stel je bezorgde relaties gerust met een tweet. Ga je die vergadering net niet op tijd redden? Ook dan biedt twitter uitkomst. Maar wat nu als je al een week niets te zien krijgt na inlog op twitter.com? Hoe laat je dat dan weten aan al je bezorgde volgers? Ik hoop dat de site mijn ‘support request’ snel in behandeling neemt, zodat ik z.s.m. kan laten weten dat ik er weer ben (en een aardige week heb gehad in Turkije). Tot die tijd: geen tweets, goed tweets op http://twitter.com/tekstschrijvert. Oké?

One response so far

One Response to “Tweet… tweet… tweet… tweet…”

  1. Tekstschrijver Timon 21 okt 2010 at 3:06 pm

    Indirect, via Twitterfeed, kan ik schijnbaar al wel weer tweeten! Bijvoorbeeld als ik hier dus op m’n eigen postje reageer… #test #tweet

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!