mei 05 2010

Freelance tekstschrijvers gezocht, II

Published by at 9:16 am under Tijdelijk actueel

Opdrachtgevers op zoek naar een goede tekstschrijver, zie ‘Freelance tekstschrijvers gezocht’. Keuze te over; wat een reacties! Ik kan met een gerust hart een weekje weg. Dank! Maar voordat ik ga, hier nog een gisteren binnengekomen opdracht(je).
 
Beste Tim,
 
Ik zoek een tekstschrijver voor onze website Babyslaapworkshop.nl.
 
De BabySlaapWorkshop.nl is een zelfhulpwebsite waar jonge ouders leren hoe zij het slaapgedrag van hun kindje kunnen verbeteren. De website bestaat uit een ‘interactief werkboek’ waarmee ouders de basiskennis en vaardigheden krijgen aangereikt om de slaap van hun kindje te bevorderen.
 
Dit gebeurt aan de hand van uitleg, instructies en suggesties die opgenomen kunnen worden in de dagelijkse verzorging. Daar waar nodig worden onderwerpen ondersteund met interactieve oefeningen. Het geheel stelt zich gedetailleerd in op de leeftijd en behoeften van een kindje.
 
Aangezien jij veel contacten hebt met concullega’s, is het mogelijk dat wij een bericht hierover kunnen posten op je site? Misschien weet jij al direct iemand die geschikt is?
 
Ik hoor graag van je,
 
Wendy van Kessel
 
 
***
 
Nu is het niet de bedoeling om van deze site een marktplaats naar model elance.com te gaan maken. Toch leek het me wel leuk om deze bescheiden opdracht hier nog even voor te leggen. Al was het maar om het ongelijk van Fréderike Geerdink aan te tonen. Mocht ik nog meer reacties per mail ontvangen, dan zal ik de aanvragers doorverwijzen naar de pagina met inmiddels meer dan veertig kandidaten op ‘Freelance tekstschrijvers gezocht, I’! Dan weten ze je rechtstreeks te vinden.
 
Ik heb Wendy nog naar wat details gevraagd, die staan hieronder. Ben jij die tekstschrijver met inlevingsvermogen in jonge ouders (met name moeders) die ze zoekt? Stuur haar dan een mailtje?
 
***
 
Hi Tim,
 
Wat goed dat je het kan posten.
De site is inderdaad nog in productie.
Het betreft een 17-tal pagina’s van ongeveer 200 woorden per pagina.
We hebben al wat losse flarden tekst, zo’n 35% waarin de stijl al neergezet is. Het komt dus neer op schrijven n.a.v. (telefoon/skype)gesprekken met ons.
Kandidaten kunnen zich aanmelden via mijn mailadres.
Kun je er ook bij zetten dat wij de site in eigen beheer produceren en dus zoeken naar economische oplossingen?
Hoewel de website voor beide ouders bestemd is, zullen meer moeders dan vaders deze website bezoeken.
 
Nogmaals: alvast bedankt!
 
wvankessel@gmail.com

3 responses so far

3 Responses to “Freelance tekstschrijvers gezocht, II”

 1. Judithon 05 mei 2010 at 9:49 am

  Zie hier het nut van Twitter en van een goede website!

  Tim,
  Bedankt voor de tip, ik heb Wendy een mailtje gestuurd.

 2. sandra sieron 11 mei 2010 at 9:16 pm

  Beste Wendy,
  ben je nog steeds op zoek naar een tekstschrijver die wanhopige verse ouders aan meer slaap helpt? Ik ben een tekstschrijver met meer dan 10 jaar ervaring en moeder van twee jonge kinderen, dus weet uit ervaring hoe wanhopig je op zoek bent naar informatie als het je niet lukt je kindje (liefst zonder huilen) aan het slapen te brengen. Mail me gerust voor meer informatie!
  groeten,
  sandra sier

 3. Wendyon 20 mei 2010 at 9:18 am

  Dank voor het plaatsen van mijn oproep op jouw website, er zijn toch aardig wat reacties op gekomen (een stuk of 10!).

  We hebben inmiddels iemand gevonden dus de opdracht kan je weer verwijderen van je site.

  Nogmaals dank!

  Wendy van Kessel

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!