aug 25 2009

Cursus creatief met lettertypes

Published by at 1:26 pm under Achter de letters

Een goede vriendin vertelde een jaar geleden dat ze een cursus creatief schrijven ging volgen. Ik raadde het haar af. Ik ken betere schrijfcursussen. Met creatief schrijven, krijg je opdrachten als ‘als jij een brood zou zijn, ben je dan een witbrood, volkorenbrood, stokbrood of een pandabol?’ Volstrekt vaag en niet toepasbaar. Zo blufte ik. Er is namelijk vast wel iets te leren van een cursus creatief schrijven. Hoe dan ook. Om een lang verhaal kort te maken (geleerd op de cursus bondig schrijven)… …afgelopen weekend tipte J v AVblog me op een site waar je kunt ontdekken wat voor lettertype je bent. Stel dat je een lettertype zou zijn. Even vaag. Even zinloos. Vind ik. Maar ja, ik ben dan ook een Helvetica.

One response so far

One Response to “Cursus creatief met lettertypes”

  1. Rodehondon 25 aug 2009 at 2:35 pm

    Grappig bedacht. Maar bij de meeste vragen stond de juiste antwoordmogelijkheid er niet bij. Ik ben Courier overigens.

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!