aug 21 2009

Woordenschat: Wordle

Published by at 1:17 pm under Tims teksttips

Als iemand mij gaat volgen op Twitter.com/tekstschrijverT, kijk ik altijd even wie dat is.  Zo kwam ik gisteren op de site van Chicarica48. Een schat van een ‘girl, almost 38’ (volgens haar bio op Twitter), die van avonturieren houdt. En gisteren mocht ik mee op avontuur. Naar Wordle.net. Schatzoeken. De buit bedraagt een oneindig aantal schitterende plaatjes. Leuk voor aan de muur, of op je digitale bureaublad. Op kantoor, thuis, bij klanten. Wordle maakt briljante posters voor tekstschrijvers. Bedankt Chicarica voor deze gouden tip!
 

Wordle: Tekstschrijver

One response so far

One Response to “Woordenschat: Wordle”

  1. Plienon 04 sep 2009 at 5:42 pm

    Leuk he Wordle! Ik gebruik het ook voor plaatjes op mijn site. Bijvoorbeeld: http://www.pliens.nl/sites.html

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!