nov 19 2008

Loesje beklijft

Published by at 4:52 pm under Tijdelijk actueel

“Sla niet. Prei wel.” Loesje bestaat 25 jaar! Als geen ander verstaat ze de kunst van veel zeggen met weinig woorden. En ja, smaken verschillen. Ze is politiek behoorlijk links georiënteerd. Of je daar nu van houdt, of juist niet; Loesje is verplichte kost voor iedere aspirant tekstschrijver. “En in plaats van kaarsjes uit te blazen. Steekt ze er nog 25 aan.” Ze blijft voorlopig dus nog even plakken.

2 responses so far

2 Responses to “Loesje beklijft”

  1. Nancyon 19 nov 2008 at 5:40 pm

    Politiek hebben we niet dezelfde kleur, maar Loesje schrijft geweldig! Bij deze wil ik haar ook meteen maar even feliciteren :)

  2. JayJayon 22 jan 2010 at 3:09 pm

    Kom ik ‘je’ tegen in De Speld (januari 2010). Zit ik vervolgens heerlijk op je site te neuzen en ben ik zo een uur of twee verder met alle posters van Loesje lezen. Kende haar natuurlijk al van de posters en de kalenders, maar heb even gespijbeld en genoten via je oude post.
    “Is kantoor niet gewoon een ouderdagverbljf?” sprak me het meest aan maar menigeen was nog steeds actueel. Bedankt Tim.

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!