okt 02 2008

No pay, no cure!

Published by at 1:42 pm under Historie

Verse spam: van de notoire spammers van Companeo. Ontvang gratis offertes van drie incassobureaus! Tim vraagt zich af wie er in hemelsnaam een gat in de lucht springt van die aanbieding. Zijn er bedrijven die betalen voor offertes van incassobureaus? Dat zal toch niet. Zelfs de klanten van onze opdrachtgever Incasso Arie weten wel beter. Zij rekenen bovendien op Arie’s gratis extra service: “Als het niet gelijk lukt, gaat Arie voor u gratis nog een keer erheen. Wij geven 110% garantie. No pay, no cure; u heeft immers recht op uw verdiende loon.”

4 responses so far

4 Responses to “No pay, no cure!”

 1. Rob Elberson 02 okt 2008 at 5:17 pm

  Lees ik dat goed: 2003? Nooit iets over gehoord of gelezen. Wel een erg gaaf idee.

 2. Tekstschrijver Timon 02 okt 2008 at 5:54 pm

  He Rob,

  Dat terwijl we best wat publiciteit versierd hebben (niet NOS Journaal natuurlijk). Zie http://www.categorie1.com/incasso-arie/index7.html

  Het persbericht zag er als volgt uit (Revu kun je vervangen door iedere andere titel / ander blad – was per ontvanger gepersonaliseerd ;-):
   
   
  Nieuwe Revu
  T.a.v. van de hoofdredactie
  Postbus 1900
  2130 JH Hoofddorp
   
  Persbericht
   
  Geachte redactie,
   
  Dat er tegenwoordig heel veel MKB bedrijven over de kop gaan wegens wanbetalers is u bekend. Dat er nu een betaalbare oplossing is om onwillige debeteuren te lijf te gaan, is nieuws. Ook voor Nieuwe Revu. Uw lezers zullen u dankbaar zijn als u ze informeert over de methode Incasso Arie. Wij zijn namelijk het eerste en enige bedrijf dat samen met de klant zorgt voor resultaat. Veilig, want Onafhankelijk Beëdigd Incasseur Arie houdt zich strikt aan de regels en procedures. En goedkoop, zie voor het overzicht van de prijzen en de werkwijze http://www.incasso-arie.nl. Op deze website vindt u ook regelmatig aanbiedingen.
   
  De kernwoorden van onze dienstverlening zijn: ‘hard voor de zaak’ en ‘200% resultaat’. Als u in Nieuwe Revu over onze dienstverlening schrijft dan kunt u dat als titel gebruiken. Maar u mag ook een andere insteek kiezen natuurlijk. 
   
  Hoogachtend,
   
  Uw vriend inzake,
   
  Arie van Zanten
   
  Vragen? Bel 06 – 48737685 (dag en nacht bereikbaar)!
   
  PS Als u niets publiceert, blijven we even goede vrienden!

 3. Martinon 16 jan 2009 at 9:12 pm

  Ik dacht dat ze gratis offertes voor incasso geven? Kan je vergelijken toch. Lijkt mij handig.

 4. Tekstschrijver Timon 17 jan 2009 at 6:19 am

  Yo Martin, heb de link naar die spamsite even verwijderd bij je reactie…

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!