sep 26 2008

Hebtember

Published by at 1:42 pm under Spreuken en citaten

Heeft Arrow Classic Rock de maand oktober geclaimd met ‘Rocktober’, de Bijenkorf doet een gooi naar het zich toe-eigenen van september met ‘Hebtember’. “Een periode vol hebbedingen dat is Hebtember. Van dinsdag 23 t/m zondag 28 september ontvangt u veel extra voordeel in de Bijenkorf.” Het is maar dat u het weet. Misschien een idee om de themamaanden na Rocktober ook vast in de agenda te zetten? Schrijf op: Snovember voor Snow World, Pleecember van Villeroy en natuurlijk Pannuari bij de Kookwinkel.

3 responses so far

3 Responses to “Hebtember”

  1. Edwinon 26 sep 2008 at 2:56 pm

    lol!

  2. tripleXon 30 sep 2008 at 4:17 pm

    Ik wacht wel tot Gapril.

  3. spatienazion 01 okt 2008 at 2:29 pm

    Helaas is al geclaimd door de Verenigde Groentenboeren. Die hebben meerdere maanden in die periode. Maartbei, Slapril en Prei.

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!