sep 23 2008

Makkelijker kunnen we niet maken, wel oplossingen

Published by at 2:51 am under Totaaloplossingen

Tim: “Goedemiddag, met Tekstschrijver Tim. Ik zoek een oplossing voor mijn online activiteiten, heeft u die?”
Redkiwi: “Nou dat schikt, dat zijn precies de oplossingen die wij hebben. We noemen ze ook wel slimme oplossingen die wij aanpassen naar uw wensen.”
Tim: “Kunt u zo kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs?”
Redkiwi: “Ja. En een oplossing op zichzelf is vaak niet voldoende, de manier waarop wij hem voor uw kunnen toepassen wel.”
Tim: “Oh, gelukkig maar.”

 
Redkiwi: “We hebben bovendien diverse oplossingen voor website usability, waaronder een krachtige zoekfunctie en de print module.”
Tim: “Is dat iets nieuws?”
Redkiwi: “Nee voor het weergeven van nieuws op uw site en het publiceren van nieuws en het maken van een weblog, bieden we diverse oplossingen.”
Tim: “Diverse oplossingen, dat smaakt naar meer!”
Redkiwi: “Dat treft. Redkiwi heeft namelijk ook diverse oplossingen voor intranet en extranet toepassingen.”
Tim: “Ik weet niet of ik dat zoek, ik babbel wat online over tekstschrijven en taal enzo.”
Redkiwi: “Multi-language op uw site? Met de multilanguage oplossing van Redkiwi is het beheren van meertalige websites kinderspel. Ook het CMS is multi-language.”
Tim: “U overdondert mij een beetje.”
Redkiwi: “Lees het anders op uw gemak nog eens na in een van onze nieuwsbrieven. Redkiwi heeft tenslotte ook diverse oplossingen voor email marketing.”
Tim: “U lost het allemaal op dus!”
Redkiwi: “Ja! Zelfs die content van u. Met oplossingen voor het creëeren van tekst, beeld en video content op uw website.”
 
http://www.redkiwi.nl/oplossingen.html  
 
NB De beste stuurlui staan aan wal. Bij de schilder staan de kozijnen blank en bij de loodgieter lekt de kraan. De site van Tekstschrijver Tim is foeilelijk. En Redkiwi is waarschijnlijk gewoon te druk wegens te veel succes om de siteteksten een keer aan te pakken. Oké? Met een PageRank van 6 weet Redkiwi precies hoe en wat. Pure vitaminen voor online rendement: Redkiwi!
NB2 Thx RVL!

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!