sep 18 2008

Potmongolen rukken op

Published by at 2:49 pm under Tijdelijk actueel

Vers uit het maandblad van het genootschap Onze Taal, de vijf meestgebruikte scheldwoorden in elf culturen. Op Tekstschrijver Tim behandelen we de Nederlandse cultuur.
 
Vrouw in het vizier? Kies dan:

1) Hoer / bitch / slet
2) Trut / doos
3) Kutwijf
4) Idioot / mongool
5) Sukkel
 
Man verwensen? Ga voor:
1) Klootzak / lul / eikel
2) Sukkel
3) Idoot / mongool
4) Homo / flikker
5) Aso
 
Onduidelijk of het een man of vrouw is die je gaat uitschelden? Dan zit je blijkbaar dus goed met idioot of mongool. Tip van Tim: mannen zijn niet onder de indruk van homo of aso, in mijn ervaring tenminste. Wat ze wel irritant vinden, is om gekleineerd te worden. Ga dus liever voor stom ventje, eng kereltje, etc. Leef je uit!

One response so far

One Response to “Potmongolen rukken op”

  1. […] Copywriters zijn dol op statistiekenprogramma’s om te meten wat tekstueel werkt. Ook zijn programma’s als Google Analytics en Getclicky.com (thx T) ideaal om te ontdekken wat niét werkt. Zo blijkt Tim in de ogen van Google namelijk niet langer primair een tekstschrijver te zijn. Ik ben ook een rukker. Of in ieder geval een autoriteit op het gebied van rukken. De boosdoener is een postje van een paar dagen geleden getiteld ‘Potmongolen rukken op’. Terwijl dat stukje totaal niet gaat over rukken in de zin van ‘fappen’. Sorry jongens (gokje). Om jullie informatiebehoefte alsnog te bevredigen: fappen is een onomatopee. Wist je dat? […]

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!