sep 09 2008

Stoer®

Published by at 1:36 pm under Achter de letters

Op iedere pagina van deze site staat “Tekstschrijver Tim Copyright © 2008 Alle rechten voorbehouden.” Dat staat er omdat WordPress, of de maker van deze ’theme’, dat bedacht heeft. Aangezien deze website goed vindbaar wil zijn in Google op het woord Tekstschrijver, vind ik het best, die vermelding met dat keyword erbij. Goed om te weten misschien: de juridische waarde ervan is nul. Het feit dat er staat dat ik het copyright op deze website(teksten) heb, voegt niets toe aan de auteursrechtelijke bescherming die iedereen die schrijft, toch al geniet. Het staat er voor de show. Net als het registered trademark tekentje – ® – in tekstjes in Nederland. Het dient geen enkele functie, anders dan stoer® doen. Het is bovendien niet strafbaar om het achter een woord te plakken (in de VS is dat wel het geval als je niet daadwerkelijk een registered trademark bent). Maar je hebt er verder niets aan. Tenzij je doelgroep© hetâ„¢ heel stoer® vindt.       

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!