mei 09 2008

Telegraaf is de beterste krant in koppen

Published by at 1:17 am under Tims teksttips

Laat je niet ontmoedigen door de neerbuigende blikken van je erudiete elitaire vrienden. Jij leest de Telegraaf, omdat het een superkrant is. Zo zijn alleen al de koppen in de Telegraaf briljant. Er zal nooit staan “Gletsjers smelten snel”, maar “Gletsjers smelten als sneeuw voor de zon”. In de Telegraaf zal de Partij voor de Dieren nooit een mislukt voorstel indienen, nee, in de Telegraaf “Schiet de Partij voor de Dieren bok”. Meer voorbeelden? Koop vandaag de Telegraaf (en morgen, en overmorgen). De beterste krant in koppen!

One response so far

One Response to “Telegraaf is de beterste krant in koppen”

  1. […] Tim is genomineerd voor een prijs! En hoewel de prijzenkast al uitpuilt – zie foto boven aan deze pagina – blijft dat een hele eer natuurlijk. Bedankt http://genootschap.blogspot.com/ Leuke site overigens, die goed aansluit op wat ik ooit eens over de Telegraaf beweerde. Dat terzijde. Graag zou ik van de gelegenheid gebruik willen maken om iedereen te bedanken. Mijn ouders, mijn vrouw, mijn kinderen, collega’s, ex-vriendinnetjes, opdrachtgevers, buren, vakbroeders, linkedin-, twitter- en andere 2.0-vrienden, toetsenbordfabrikanten, en, niet in de laatste plaats, iedereen die meegeholpen heeft om de genomineerde slogan te bedenken. Thx guys! […]

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!