apr 07 2008

Vergelijking

Published by at 1:47 pm under Tijdelijk actueel

Vanochtend kreeg ik een reclamemail van de website tekstschrijversvergelijken.nl. Een kort citaat:

“Maak nu kennis met ons door u vrijblijvend aan te melden op onze website. U betaald geen abonnementskosten. U betaald alleen voor de leads die u van ons ontvangt.”

Ik stel voor dat de lieden achter de site eerst een korte cursus spellen gaan volgen bij een tekstschrijver (met speciale aandacht voor de ‘stam + t-regel’) alvorens ze geld proberen te verdienen aan mij en mijn vakgenoten.  Dat scheeld een hoop ergernis!

One response so far

One Response to “Vergelijking”

  1. […] Vorige week kreeg ik een reclamemail van de website tekstschrijververgelijken.nl waaruit bleek dat de makers van die site bepaald geen tekstschrijvers zijn. Getuige hun gebrekkige taalbeheersing. Heden ochtend ontving ik een vergelijkbare mail, ditmaal van tekstschrijversaanbod.nl. Op die mail is taalkundig weinig aan te merken, maar inhoudelijk des te meer. Ik citeer: […]

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!