mrt 19 2008

Wie wil er flink gemodereerd worden?

Published by at 5:50 pm under Totaaloplossingen

mo•de•re•ren (overgankelijk werkwoord; modereerde, heeft gemodereerd; moderator, moderatie)
  1  matigen
 
 
Koester je al enige de tijd de wens om eens flink gemodereerd te worden? Hier is je kans: reageer op dit postje! Dan kom je namelijk automatisch bij mij binnen voor een persoonlijke moderatiebeurt. Als ik het moderatiepaneel van WordPress* bezoek, zie ik je ‘wachtend op moderatie’. ‘ Op goedkeuring’ bedoelt mijn website daarmee. En aangezien ik dé moderator ben, modereer ik je dan. Met mate overigens hoor. Je zou me een gematigd moderator kunnen noemen. Een gemoedelijke, doorgaans goedkeurend knikkende, heer in het gemodereer. 
 
*De software die deze website ‘powered’ – wat ‘powert’ moet zijn, toch?

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!