feb 18 2008

PC-oplossingen

Published by at 3:06 pm under Totaaloplossingen

De tijd dat oplossingen bij problemen hoorden ligt ver achter ons. De oplossing is tegenwoordig een product op zich, dat achter ieder gewenst woord geplakt kan worden. Er is bijvoorbeeld een tijdschrift op de markt met de titel “PC-oplossingen”. Zo ken ik er nog wel een paar: een fiets is een vervoersoplossing, een broodje kaas een hongeroplossing en een theelepeltje een roeroplossing. Een veter is natuurlijk een schoenoplossing, een schemerlamp een lichtoplossing en ga-zo-maar-door. De wereld zit vol oplossingen! En daar heb ik als tekstschrijver fundamentele problemen mee.

One response so far

One Response to “PC-oplossingen”

  1. totaalpaalon 20 feb 2008 at 12:06 am

    Totaaloplossingen Tim, daar draait het om, totaaloplossingen!

Trackback URI | Comments RSS

Reageer!